Våre leverandører

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av båtmerker, slik at du som kunde kan velge blant mange alternativer når du skal finne din neste båt. Vårt store utvalg gir deg muligheten til å finne en båt som passer perfekt til dine behov og preferanser.

Mercury

Mercury Marine® har produsert utenbordsmotorer i verdensklasse i mer enn 75 år. De startet i 1939 i et lite verksted i Wisconsin, og vi har vokst til å bli den største produsenten av fremdriftssystemer for båter i verden.

BRIG

Brigs RIB-båter er kjent for å være av høy kvalitet og har et godt rykte blant både fritids- og yrkesbrukere. Båtene er designet for å være stabile og tåle tøffe forhold, samtidig som de har god ytelse og er komfortable å kjøre.

Uttern

Utterns båter er kjent for å være av høy kvalitet og ha god ytelse. Båtene er designet med tanke på funksjonalitet og komfort, og har smarte løsninger og praktisk oppbevaringsplass. Uttern produserer både mindre båter til fritidsbruk og større daycruisere til familie- og fritidsbruk.

Iron Boats

IRON Boats produserer holdbare båter av høy kvalitet som er designet for å prestere i alle typer vannforhold, enten du ønsker en båt for fiske eller fritidskjøring.

Flipper

Flipper er anerkjent for å levere båter av ypperste kvalitet, som er spesialdesignet for å prestere optimalt i selv de mest utfordrende vannforhold. Båtene er utstyrt med moderne teknologi, høy komfort og imøtekommer behovene til de fleste.

Simrad

Simrad er en anerkjent produsent av elektronikk og navigasjonsutstyr for båter, og er spesielt kjent for sine avanserte kartplottere. En kartplotter fra Simrad er et viktig navigasjonsverktøy som gir båtføreren detaljert informasjon om båtens posisjon og omgivelsene rundt.

Garmin

Garmin har spesialisert seg på å produsere høykvalitets elektronikk og navigasjonsutstyr for båter og tilbyr et bredt utvalg av kartplottere, ekkolodd, radar, autopilot, VHF-radioer, marinekameraer og annet navigasjonsutstyr.

CoastKey

Med CoastKey får du komplett trådløst start-/stoppsystem med trådløs dødmannsfunksjon. Dette gir deg som båtfører bevegelsesfrihet og sikkerhet ved at motoren stopper hvis du skulle falle over bord.

Kontakt oss